Alweer uitbreiding AKTIE Notarissen formule (medio 2018)

2 november 2017

AKTIE Notarissen opent nieuw kantoor: Midden-Brabant

Omstreeks 1 februari 2018 zal de succesvolle AKTIE Notarissen formule een nieuwe vestiging openen: AKTIE Notarissen Midden-Brabant.
Zij gaan zich vestigen in Tilburg en richten hun dienstverlening op het gebied: Midden-Brabant.

Succesvolle formule
In de onderste helft van Nederland zijn op dit moment 8 zelfstandig opererende kantoren van AKTIE Notarissen.
Naast het toekomstige AKTIE Notarissen Midden-Brabant zijn er ook vestigingen in: Holland Rijnland (Leiden), Arnhem, Nijmegen, Zeeland (Vlissingen), Zuid-Limburg (Geleen), Maas en Peelland (Helmond), De Kempen (Veldhoven) en Eindhoven.
Door het invoeren van uw woonplaats of de 4 cijfers van uw postcode komt u automatisch uit bij het AKTIE Notarissen kantoor in uw regio.

Alweer uitbreiding AKTIE Notarissen formule (update!)

23 februari 2017

AKTIE Notarissen opent nieuw kantoor: De Kempen

Op 13 februari 2017 heeft de succesvolle AKTIE Notarissen formule een nieuwe vestiging geopend: AKTIE Notarissen De Kempen.
Zij gaan zich vestigen aan de Burgemeester van Hoofflaan 18 in Veldhoven en richten hun dienstverlening op het gebied: De Kempen.

Succesvolle formule
In de onderste helft van Nederland zijn op dit moment 8 zelfstandig opererende kantoren van AKTIE Notarissen.
Naast AKTIE Notarissen De Kempen zijn er ook vestigingen in: Holland Rijnland (Leiden), Arnhem, Nijmegen, Zeeland (Vlissingen), Zuid-Limburg (Geleen), Maas en Peelland (Helmond) en Eindhoven.
Door het invoeren van de 4 cijfers van uw postcode komt u automatisch uit bij het AKTIE Notarissen kantoor in uw regio.

Uitbreiding AKTIE Notarissen formule

20 april 2016

AKTIE Notarissen opent nieuw kantoor: Maas en Peelland

Op maandag 2 mei 2016 opent de succesvolle AKTIE Notarissen formule een nieuwe vestiging: AKTIE Notarissen Maas en Peelland.
Zij zijn gevestigd op een industrieterrein in Helmond en richten hun dienstverlening op het oosten van Noord-Brabant en noorden van Limburg.

Succesvolle formule
In de onderste helft van Nederland zijn op dit moment 7 zelfstandig opererende kantoren van AKTIE Notarissen.
Naast AKTIE Notarissen Maas en Peelland zijn er ook vestigingen in: Holland Rijnland (Leiden), Arnhem, Nijmegen, Zeeland (Vlissingen), Zuid-Limburg (Geleen) en Eindhoven.
(Update:) Per 3 oktober zal daar ook nog De Kempen (Veldhoven) aan worden toegevoegd.
Door het invoeren van de 4 cijfers van uw postcode komt u automatisch uit bij het AKTIE Notarissen kantoor in uw regio.

De notarissen van AKTIE Notarissen Maas en Peelland
Foto: de notarissen van AKTIE Notarissen Maas en Peelland.

Open Huizen Dag van 2 april 2016 succesvol

2 april 2016

De deelnemende huizen aan de NVM Open Huizen Dag hebben ook vandaag weer veel belangstellenden getrokken. De NVM Open Huizen Dag blijft daardoor onverminderd populair. Alle deelnemende huizen bij elkaar kregen zo’n 135.000 bezoeken.

“Wel minder woningen die meededen, maar opvallend genoeg niet minder kijkers. Weer een bevestiging dat er meer en meer mensen zich op de koopmarkt oriënteren. Niet gek, gezien de super lage rente en het feit dat het aantal woningen dat te koop staat snel daalt, de markt verkrapt zeker tot circa €350.000”, aldus Ger Hukker.

Bezoekers oriënteren zich vandaag massaal op een nieuwe woning. De NVM Open Huizen Dag kenmerkte zich door een gezellige drukte. Er waren huizen waar de bezoekers echt in de rij moesten staan om binnen te komen. En helaas ook een beperkt aantal huizen die geen bezoekers ontvingen.

In totaal deden vandaag zo’n 37.000 huiseigenaren mee aan deze voorjaarseditie van de NVM Open Huizen Dag. Dit aantal bedroeg bij de najaarseditie in oktober nog 41.000. Deze teruggang heeft met name te maken met het einde van de crisis, maar procentueel gezien is de NVM Open Huizen Dag qua deelname nog steeds erg succesvol.

“Er staan nu minder huizen te koop. Dan is het logisch dat er ook minder verkopende deelnemers zijn”, zegt Hukker. “We zijn blij dat de huizenmarkt grotendeels de wind weer in de rug heeft en dat we weer vooruit kunnen kijken. De woningmarkt wordt gestut door de bijzonder lage rente en door aantrekkelijke huizenprijzen in een groot deel van ons land. Naar verwachting zal de rente de komende tijd op een redelijk laag niveau blijven staan.”

Daarnaast is Hukker blij dat de NHG-verlaging per 1 juli van 245.000 naar 225.000 euro niet doorgaat. “Dat geeft veel mensen toch net dat extra stukje ruimte dat nodig is om het kopen van een huis rond te krijgen, wat bij de strengere hypotheekeisen lucht kan geven.

“De bezoekcijfers van funda gingen de afgelopen dagen door het dak: woensdag, donderdag en vrijdag waren er gemiddeld 1,5 miljoen bezoeken per dag. De laagdrempelige manier van oriënteren op funda en het daadwerkelijk binnenkijken tijdens de NVM Open Huizen Dag, blijkt keer op keer een succesformule”, aldus Marc Duijndam, CEO van funda.

De NVM Open Huizen dag wordt elk half jaar gehouden: in het najaar en in het voorjaar. De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op zaterdag 1 oktober.

Op donderdag 7 april a.s. presenteert de NVM ’s morgens om 10.00 uur de woningmarktcijfers over het eerste kwartaal van 2016 in Hilton Amsterdam. Voor Hukker wordt dat de laatste keer in zijn hoedanigheid als NVM-voorzitter. Hij wordt 18 april opgevolgd door Ger Jaarsma.

Bron: NVM.