Uw AKTIE Notarissen

De werkwijze van uw AKTIE Notaris

Kiest u voor een AKTIE Notaris, dan kiest u voor een nieuwe werkwijze binnen het notariaat. Bij AKTIE Notarissen hanteren wij een heldere formule, die ervoor zorgt dat u zo goed mogelijk wordt geholpen, tegen een lage prijs. Deze formule zorgt ervoor dat uw AKTIE Notaris echt een goede én goedkope notaris is.

Hoe we aan onze scherpe tarieven komen?

Allereerst maken AKTIE Notarissen gebruik van digitale communicatie en laten wij overbodige luxe weg. Daarnaast vraagt een AKTIE Notaris ook van u AKTIE. Dat alles vertaalt zich in lage notariskosten voor u! Net zo betrouwbaar dus, maar dan zonder franje.

Alleen een notaris wanneer deze nodig is

De personeelsopbouw van de AKTIE Notaris is afgestemd op de werkzaamheden. Geroutineerde en gespecialiseerde medewerkers bespreken uw specifieke wensen met u, waarna de uitwerking zo veel mogelijk door een ondersteunende medewerker wordt verzorgd. Uiteraard onder supervisie van een specialist.

Efficiënte bezetting van het notariskantoor

Bij AKTIE Notarissen plannen wij afspraken zo efficiënt mogelijk in, om de notariskosten te beperken. Schikt het door ons gekozen tijdstip u niet, dan kunt u de akte bij volmacht laten tekenen. Wij beperken het telefoonverkeer met cliënten tot de ochtenduren. Ons notariskantoor is perfect telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur. Daardoor kunnen wij de middag volledig en efficiënt benutten om uw akte(n) geconcentreerd voor te bereiden.

Géén duur notariskantoor

Onze notariskantoren bevinden zich op relatief goedkope locaties, zoals bedrijventerreinen of bedrijfsverzamelgebouwen. Uw AKTIE Notaris besteedt daardoor niet onnodig veel geld aan een statig kantoorpand.

Uw AKTIE Notaris staat voor kwaliteit en rechtszekerheid. Niets meer, niets minder!