De voordelen van franchise

Sluit u zich als franchisenemer aan bij de franchise formule AKTIE Notarissen, dan profiteert u van veel voordelen. Zoals van de naamsbekendheid die AKTIE Notarissen al heeft, van het effect van gezamenlijke communicatie, collectieve campagnes, actieve marktbenadering, kennisdeling en efficiënte ICT-oplossingen. Zonder veel investeringen en inspanningen, genereert u als franchisenemer bij AKTIE Notarissen veel extra omzet.

De voordelen voor de AKTIE Notaris

Franchisenemers bij AKTIE Notarissen krijgen tegen lage investeringen veel knowhow en goede ondersteuning. Doordat u zich aansluit bij een sterke franchise formule is de kans van slagen zeer groot en beperkt u uw ondernemersrisico. U krijgt de kans kennis te delen en die optimaal te benutten. Zo profiteert u onder meer van efficiënte ICT-oplossingen, zoals een krachtige offertemodule en formats voor de standaard opmaak van brieven, afrekeningen e.d.

Het doordachte franchise concept van AKTIE Notarissen

Als franchisenemer bij AKTIE Notarissen maakt u gebruik van een doordacht communicatieconcept met een professionele huisstijl en een duidelijk herkenbare identiteit van de franchise formule. Via collectieve campagnes, aangevuld met individuele acties die u opzet met een breed scala aan beschikbare communicatiemiddelen, loodst u de eigentijdse, kostenbewuste klant moeiteloos naar uw AKTIE notariskantoor.

“Aktie Notarissen betekent voor mij als ondernemer: belangrijke extra omzet genereren zonder veel extra inspanningen. Door de kracht van gezamenlijke communicatie trek ik een nieuwe doelgroep naar ons AKTIE-kantoor.”

Marcel Oonk,
AKTIE Notarissen Zeeland