Franchisenemers

AKTIE Notarissen: dé franchise formule voor notarissen

Franchise formule AKTIE Notarissen: een sterk merk voor het standaard werk. De AKTIE Notaris biedt standaard akten tegen lage tarieven met een uitgeklede dienstverlening. AKTIE Notarissen heeft franchise kantoren in heel Nederland. Dit zijn stuk voor stuk zeer goed renderende notariskantoren.

AKTIE Notarissen: uitgeklede dienstverlening

De kernactiviteit van de franchise formule AKTIE Notarissen is het aanbieden van standaard akten tegen lage tarieven met een ‘uitgeklede’ dienstverlening. Net zo betrouwbaar, maar zonder franje. Klanten van een AKTIE Notaris moeten simpelweg wat meer zelf doen. We maken wat meer gebruik van digitale communicatie, besteden geen geld aan overbodige luxe en we maken gebruik van de kracht van ons franchise collectief.

AKTIE Notarissen: standaard akten tegen lage tarieven

AKTIE Notarissen is landelijk dan ook de grootste in het aanbieden van een goedkoop alternatief voor de traditionele notariskantoren. Snel en efficiënt, met heldere spelregels en een transparante prijsopbouw. De klant weet wat hij van zijn AKTIE Notaris kan verwachten voor welk bedrag. Voor maatwerk akten gaan klanten beter naar een full-service kantoor zoals dat van u. Zo leidt u op natuurlijke wijze de verschillende doelgroepen naar uw full-service kantoor of juist naar uw AKTIE-kantoor.

“De klant vindt bij ons geen duur drukwerk, geen statig kantoorpand, maar wél gegarandeerd een tiptop akte. En dat is precies wat veel klanten blijken te zoeken. Op deze manier kunnen we die klanten precies bieden wat ze vragen.”

Roland van Mourik,
AKTIE Notarissen Nijmegen