Franchisenemer worden

Consumenten zien notariskantoren steeds vaker als instellingen die hoge bedragen rekenen voor standaard papierwerk. Een groeiende groep consumenten zoekt dan ook een alternatief voor de ‘dure notariskantoren’. AKTIE Notarissen springt daarop in door de ruimte voor het aanbieden van goedkopere diensten te benutten. Onze klanten veranderen, wij veranderen mee. Daarmee spreekt de franchise formule AKTIE Notarissen dus een heel nieuwe doelgroep aan.

Franchisenemer worden bij AKTIE Notarissen

Ook uw notariskantoor staat ongetwijfeld voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Voor begeleiding van A tot Z en persoonlijke en betrokken service. Verstandig, want daardoor bereikt u een belangrijke doelgroep. AKTIE Notarissen bereikt een andere doelgroep: de mensen die vooral zoeken naar goedkoop. Niets voor u, denkt u nu misschien? Denk er toch nog eens verder over na: zou u niet allebei de doelgroepen willen bereiken? Dat kan! Met behoud van uw sterke imago. Sluit u bij onze franchise formule aan en open een tweede notariskantoor onder de naam AKTIE Notarissen.

AKTIE Notarissen: een sterk merk voor het standaard werk

AKTIE Notarissen heeft notariskantoren in heel Nederland. Dat zijn stuk voor stuk zeer goed renderende notariskantoren. De kernactiviteit van de franchise formule AKTIE Notarissen is het aanbieden van standaard akten tegen lage tarieven met een ‘uitgeklede’ dienstverlening. Net zo betrouwbaar, maar zonder franje.