Uw kans

AKTIE Notarissen is een sterke franchise formule die zich onderscheidt en zorgt voor zekerheid, herkenbaarheid en binding. AKTIE Notarissen streeft ernaar marktleider te zijn in het op transparante wijze aanbieden van standaard notariële akten met een tarief dat binnen de top 5 valt van de laagste tarieven binnen de eigen regio.

AKTIE Notarissen: standaard akten tegen lage tarieven

AKTIE Notarissen is landelijk dan ook de grootste in het aanbieden van een goedkoop alternatief voor de traditionele notariskantoren. Snel en efficiënt, met heldere spelregels en een transparante prijsopbouw. De klant weet wat hij van zijn AKTIE Notaris kan verwachten voor welk bedrag. Voor maatwerk akten gaan klanten beter naar een full-service kantoor zoals dat van u. Zo leidt u op natuurlijke wijze de verschillende doelgroepen naar uw full-service kantoor of juist naar uw AKTIE-kantoor.

“De klant vindt bij ons geen duur drukwerk, geen statig kantoorpand, maar wél gegarandeerd een tiptop akte. En dat is precies wat veel klanten blijken te zoeken. Op deze manier kunnen we die klanten precies bieden wat ze vragen.”

Roland van Mourik,
AKTIE Notarissen Nijmegen