Uw AKTIE Notarissen

De werkwijze van AKTIE Notarissen

Kiest u voor AKTIE Notarissen, dan kiest u voor een nieuwe werkwijze binnen het notariaat. Bij AKTIE Notarissen hanteren wij een heldere formule, die ervoor zorgt dat u zo goed mogelijk wordt geholpen, tegen een lage prijs. Deze bewezen formule zorgt ervoor dat AKTIE Notarissen echt een goede én goedkope notaris is.

Hoe we aan onze scherpe tarieven komen?

Allereerst maakt AKTIE Notarissen gebruik van zoveel mogelijk communicatie per e-mail en laten wij overbodige luxe weg. Daarnaast vraagt AKTIE Notarissen ook van u AKTIE. Dat alles vertaalt zich in lage notariskosten voor u! Net zo betrouwbaar dus, maar dan zonder franje.

Alleen een notaris wanneer deze nodig is

De personeelsopbouw van AKTIE Notarissen is afgestemd op de werkzaamheden. Geroutineerde en gespecialiseerde medewerkers bespreken uw specifieke wensen met u, waarna de uitwerking zo veel mogelijk door een ondersteunende medewerker wordt verzorgd. Uiteraard onder supervisie van een specialist.

Efficiënte bezetting van het notariskantoor

Bij AKTIE Notarissen worden afspraken zo efficiënt mogelijk ingepland, om de notariskosten te beperken. Wij beperken het inkomende telefoonverkeer tot de ochtenduren, ons notariskantoor is perfect telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur. Daardoor kunnen wij de middag volledig en efficiënt benutten om uw akte(n) geconcentreerd voor te bereiden.

Géén duur notariskantoor

Onze notariskantoren bevinden zich op relatief goedkope locaties, zoals bedrijventerreinen of bedrijfsverzamelgebouwen. AKTIE Notarissen besteedt daardoor niet onnodig veel geld aan een statig kantoorpand.

AKTIE Notarissen staat voor kwaliteit, rechtszekerheid en een correcte dienstverlening, waarbij úw aktie wordt beloond met een lage prijs. Zekerheid zonder franje!