Hypotheek & Levering

AKTIE Notarissen richt zich op standaard hypotheekakten en leveringsakten waarbij de kosten van de notaris laag zijn. Bij AKTIE Notarissen kunt u ook terecht voor een combinatie van een leveringsakte met een hypotheekakte.

Uw AKTIE voor een hypotheekakte en leveringsakte tegen lage kosten

Om uw hypotheekakte en leveringsakte zo goedkoop mogelijk te kunnen aanbieden, vragen wij ook van u AKTIE! U kunt onder andere een belangrijke rol spelen in het contact met uw makelaar, met uw bank en/of uw tussenpersoon. Wij vragen u dan ook uw bijdrage te leveren aan de tijdige aanlevering van uw persoonsgegevens en hypotheekopdracht van uw bank.

Om ervoor te zorgen dat u behalve zo goedkoop mogelijk ook zo goed mogelijk uit bent voor uw hypotheekakte en leveringsakte, gelden bij AKTIE Notarissen de volgende regels:

Werkwijze bij een woning overdracht (leveringsakte en een hypotheekakte)

  • U zorgt voor tijdige aanlevering van de koopovereenkomst (via de makelaar).
  • AKTIE Notarissen stelt u direct daarna schriftelijk op de hoogte van de datum en het tijdstip waarop de akten zullen worden getekend.
  • U en de verkoper zorgen voor een tijdige aanlevering van de door ons opgevraagde stukken.
  • U zorgt ervoor dat AKTIE Notarissen uiterlijk 5 werkdagen voor de afspraak de hypotheekopdracht van uw bank heeft ontvangen.
  • AKTIE Notarissen zorgt ervoor dat u 5 werkdagen voor het tekenen van de akten, de concepten en de afrekening toegestuurd krijgt.
  • Indien de hypotheekbank als voorwaarde stelt dat er kredieten of persoonlijke leningen moeten worden afgelost, ontvangen wij de betreffende aflossingsnota’s graag uiterlijk 2 werkdagen voor de afspraak van u.
  • Eventuele extra afspraken die door verkoper en koper met elkaar worden gemaakt, worden ruim voor het tekenen van de akten aan ons doorgegeven.
  • Ons kantoor is perfect telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur.

Ook extra werkzaamheden worden door AKTIE Notarissen uiteraard graag voor u verzorgd tegen betaling.

Online offerte

Wilt u de kosten van uw hypotheekakte en leveringsakte laag houden? Ontdek hoe laag de tarieven van AKTIE Notarissen zijn voor een standaard hypotheekakte en leveringsakte.
BEKIJK OFFERTE