Testament

AKTIE Notarissen Eindhoven richt zich op standaard testamenten waarbij de notariskosten laag zijn. Bij AKTIE Notarissen Eindhoven kunt u terecht voor gelijkluidende testamenten, tweetrapstestamenten en voor een combinatie van een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden/partnerschapsvoorwaarden met gelijkluidende testamenten.

Gelijkluidende testamenten

In de volgende situaties verzorgt AKTIE Notarissen Eindhoven uw gelijkluidende testamenten tegen een laag tarief:

  • Als u samenwoont en geen kinderen hebt
    (mits u niet meer dan 3 erfgenamen/legatarissen benoemt in uw testament)
  • Als u samenwoont en gezamenlijke kinderen hebt
  • Als u gehuwd bent en geen kinderen hebt
    (mits u niet meer dan 3 erfgenamen/legatarissen benoemt in uw testament)
  • Als u gehuwd bent en gezamenlijke kinderen hebt

Vraag een online offerte aan voor gelijkluidende testamenten en ontdek hoe laag de tarieven van AKTIE Notarissen Eindhoven zijn.

Uiteraard houden we ook rekening met uw persoonlijke situatie, mocht die anders zijn dan de hierboven beschreven situaties. Eventuele extra werkzaamheden verzorgen wij ook dan graag voor u. Ook daarvoor hanteren we scherpe en transparante standaardprijzen.
BEKIJK OFFERTE

Tweetrapstestamenten

Met een tweetrapstestament kan vaak voorkomen worden dat de langstlevende ouder een (erf-) belastingaanslag met betrekking tot de kindsdelen krijgt. Een tweetrapstestament betekent vooral het uitstellen van erfbelasting, niet het verminderen daarvan. Vraag een online offerte aan voor een tweetrapstestament en ontdek hoe laag de tarieven van AKTIE Notarissen Eindhoven zijn.
BEKIJK OFFERTE