Online offerte samenlevingscontract

Hier is de offerte voor uw akte:

Online offerte samenlevingscontract
Tarief samenlevingscontract 264,00
Wettelijke bijdrage kwaliteitsfonds KNB 8,22
BTW (21%) 57,17
Totaal bovenstaande 329,39AKTIE Notarissen Eindhoven is dé notaris voor uw samenlevingscontract tegen een laag tarief. Hierboven treft u de online offerte voor uw samenlevingscontract.

Bij AKTIE Notarissen Eindhoven weet u vooraf exact wat u kunt verwachten en welk tarief u daarvoor betaalt. Daarmee is AKTIE Notarissen Eindhoven dus een goed én goedkoop alternatief voor de traditionele notariskantoren.

(Eventuele) bijkomende kosten:

  • Er wordt € 27,50 exclusief btw per persoon in rekening gebracht voor kosten WWFT (Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme), het Verificatie Identificatie Systeem, de Basisregistratie personen (BRP) en kosten wettelijk aktebeheer. Als er meerdere akten op 1 dag worden gepasseerd, zullen deze kosten maar één keer in rekening worden gebracht.
  • Er wordt € 10,00 exclusief btw per persoon in rekening gebracht voor Risicoprofielonderzoek/ Poortwachterstoeslag. Indien er sprake is van een verhoogd risicoprofiel is er sprake van een hoger tarief. Meer informatie hierover kunt u hier terugvinden. Als er meerdere akten op 1 dag worden gepasseerd, zullen deze kosten maar één keer in rekening worden gebracht.
  • Indien er in het samenlevingscontract een verblijvingsbeding moet worden opgenomen, bedragen de kosten voor de inschrijving van de akte bij het CTR 2x € 5,50 exclusief btw.
  • Er worden kantoorkosten berekend van 5% over het “Tarief samenlevingscontract”.