Online offerte gelijkluidende volmachten/eenvoudige levenstestamenten

Hier is uw offerte voor deze (2) akten:

Online offerte gelijkluidende volmachten/eenvoudige levenstestamenten
Tarief (2) volmachten/levenstestamenten[0] 440,00
Wettelijke bijdrage kwaliteitsfonds KNB (2x € 8,22) 16,44
BTW (21%) 95,85
Totaal bovenstaande 552,29
Overige details:AKTIE Notarissen Eindhoven is dé notaris voor uw gelijkluidende volmachten/levenstestamenten tegen een laag tarief. Hierboven ziet u de online offerte voor uw gelijkluidende volmachten/eenvoudige levenstestamenten.

Bij AKTIE Notarissen Eindhoven weet u vooraf exact wat u kunt verwachten en welk tarief u daarvoor betaalt. Daarmee is AKTIE Notarissen Eindhoven dus een goed én goedkoop alternatief voor de traditionele notariskantoren.

Deze offerte is van toepassing op gelijkluidende volmachten/eenvoudige levenstestamenten. Indien u een uitgebreid levenstestament wenst op te maken, met daarin uitgebreide bepalingen omtrent gegeven bevoegdheden, curatele/mentorschap of bewind en medische wensen bij levenseinde, neem dan contact op voor een offerte op maat.

(Eventuele) bijkomende kosten:

  • Er wordt € 27,50 exclusief btw per persoon in rekening gebracht voor kosten Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (WWFT), het Verificatie Identificatie Systeem (VIS), de Basisregistratie personen (BRP) en kosten wettelijk aktebeheer. Als er meerdere akten op 1 dag worden gepasseerd, zullen deze kosten maar één keer in rekening worden gebracht.
  • Er wordt € 10,00 exclusief btw per persoon in rekening gebracht voor Risicoprofielonderzoek/ Poortwachterstoeslag. Indien er sprake is van een verhoogd risicoprofiel is er sprake van een hoger tarief. Meer informatie hierover kunt u hier terugvinden. Als er meerdere akten op 1 dag worden gepasseerd, zullen deze kosten maar één keer in rekening worden gebracht.
  • Er worden kantoorkosten berekend van 5% over het “Tarief (2) volmachten/levenstestamenten”.